MOTOREN
MOTOREN ONDERDELEN ACCESSOIRES KLEDING OMBOUWEN AANBIEDINGEN VERING  
 
               
 
klik hier om terug te gaan naar de vorige pagina

HUSQVARNA SM 630

Dit is de vervanger van de Husqvarna 610. Stukje comfortabeler als het 610 model. Zadel heeft twee lagen schuim gekregen voor meer comfort op de langere ritten. Ook aan de passagier is gedacht in de vorm van twee passagiers handvatten achterop.Een middenbok is als optie leverbaar.
Gelukkig is comfort relatief en naar goed Husqvarna gebruik in een handomdraai te ontdoen van een hoop overtollig gewicht.

Wil je toch de extra's willen laten zitten, geen nood. De cilinderinhoud is dmv. een 100 mm zuiger gestegen naar 600 cc en de motorfiets heeft een dubbele nokkenas gekregen. Vermogen gaat nu rond de 60 pk komen en is naar verwachting nog wel wat op te peppen door een simpele ingreep in het injectie systeem. De trend van dubbele uitlaten word in deze 630 doorgetrokken om het geluid wat al dat vermogen produceert binnen de perken te houden.

Radiale remklauw en volledig afstelbare voor en achterschokbreker zorgen dat alles op de weg word gehouden. Verder is al het plaatwerk nieuw en het nieuwe design van de koplamp zorgt voor fatsoenlijk ligt in de donkere dagen.

De Husqvarna SM 630 word vanaf februari leverbaar in wit/aluminium en zwart/wit en zal rond de € 8799,- gaan kosten.

Nu al bestellen? Dan betaal je als vroegboeker geen aflever en leges kosten.